Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 10 november 2016

Asscher: rijksoverheid met extra subsidie voor werkgevers die laagbetaalden in dienst nemen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Weer een typisch gevalletje 'de wereld op z'n kop!' De afgelopen weken (tot begin deze week) werd er op Radio1 een spotje van de rijksoverheid uitgezonden, waarin werkgevers een subsidie in het vooruitzicht werd gesteld, als zij een laagbetaalde in dienst zouden nemen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is de kat op het spek binden! Jezus!!

Werkgevers hebben al zoveel laagbetaalden in dienst, dat sommige van deze mensen aan één baan niet genoeg hebben, om hun vaste lasten te kunnen betalen....... Dat stimuleert de overheid dus ook nog eens met ons belastinggeld...... De werkgevers wordt een voordeel in het vooruitzicht gesteld, dat kan oplopen tot jaarlijks € 2.000,-- per werknemer.........

Het spotje meldde, dat je naar de webpagina: rijksoverheid.nl/lageinkomensvoordeel moest gaan en dat e.e.a. simpel te regelen is........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ongelofelijk mensen, het gore lef waarmee PvdA oplichter Asscher en de hartstikke kwaadaardige PvdA rollatorslet Klijnsma, een dergelijk schoften-spotje op de nationale radio durven uit te laten zenden!!!

UITBUITING GESTIMULEERD DOOR PvdA EN VVD, GESTEUND DOOR DE 'CHRISTELIJKE' PARTIJEN EN D66!!!! Onthoudt u dat a.u.b. als u in maart in het stemhokje staat!!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten