Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 19 april 2011

Huffnagel schiet zijn 80ste bok, dit keer de brandweer

Gistermiddag presenteerde de disfunctionerende lachende lul en VVD wethouder Huffnagel het programma Peptalk bij BNR (als hij tijd heeft radioprogramma's te presenteren, wordt het tijd hem flink op zijn wethouder salaris te korten). Na 13.00u. was het onderwerp  de noodzaak van een efficiënter werkende brandweer (lees bezuinigen en dus uitkleden van de brandweer). Het programma begon iets later, omdat Huffnagel een gesprek had met de burgemeester van Bergen, in haar gemeente waren weer 2 duinbranden geweest. Huffnagel kondigde het aan met de mededeling dat er een grote duinbrand in die gemeente bezig was. De burgemeester corrigeerde Huffnagel, zij zei dat het om 2 kleine duinbranden waren, die inmiddels uit waren. Voorts vertelde zij, dat er bij een duinbrand massaal wordt uitgerukt door de brandweer, om het vuur zo snel mogelijk te blussen.

Verder met het programma: Huffnagel vond de uitlating van een vertegenwoordiger van de vrijwillige brandweer smakeloos, de uitlating dat er bij een brand waar een veel langere aanrijtijd is (tot 15 minuten later, dan nu voorgeschreven is), het kan voorkomen dat een op de zolder spelend kind, niet meer gered kan worden. Bezuinigingen op de brandweer blijven niet zonder gevolgen, zie het eerste deel van dit bericht en de brand bij Chemie-Pack in Moerdijk. We moeten bezuinigen omdat de vrinden van de VVD massaal gemeenschapsgeld vergokt hebben op de beurs.

Over efficiëntie gesproken: uit een onderzoek bleek onlangs, dat de kapitalen, die in de grote steden worden uitgegeven aan promotie, weggegooid geld is, het zijn gelden die niet aantoonbaar ook maar één resultaat opgeleverd hebben. Laat dat nu juist tot de taken van het financieel sjoemelende wethoudertje Huffnagel behoren, samen met korten op zijn salaris is dat weer een leuk extraatje voor de brandweer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten