Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 23 april 2011

Jorritsma en de les van Wilders

Donderdag was de VVD weer oververtegenwoordigd in Nieuwsuur. Eerst was de kakelende nitwit en 'crisisbeheerser' Rosenthal met op de achtergrond het Witte Huis te zien. Hij was op bezoek bij één van zijn baasjes, dit keer die in Washington. Hij kakelde maar raak, iets zinnigs kwam er niet uit, zoals gewoonlijk.

Toen was de sjoemelende burgemeester van Almere aan de beurt, VVD supertrut Jorritsma. Zij kwam als voorzitter van de Nederlandse Gemeenten eens even vertellen wat zij vond van de opstandige gemeenten, dit i.v.m. de nieuwe taken, afgestoten door de landelijke overheid, voor de gemeenten en de daaraan vastgeknoopte bezuinigingen. Deze aan de bouwfraude verknoopte huftertrut, zei dat ze de gemeenten wel bij de bezuinigingsles van het marionettenkabinet Wilders zal houden (ze zei nog net niet: niet goedschiks, dan maar kwaadschiks).
De zwaksten en tot modaalverdienenden zullen hoe dan ook gepakt worden, voor de financiële problemen, waar haar partij en de leden daarvan, als mede hoofdverantwoordelijken aangemerkt kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten