Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 10 april 2011

Alphen a.d. Rijn

De vreselijke gebeurtenissen in Alphen a.d. Rijn gisteren, laten eens te meer zien, dat er onmiddellijk een einde moet komen aan de vergunningen, die het hebben van wapens thuis, toestaan. Het zoveelste drama op een rij, mensen zijn onderhevig aan te veel emoties en de daar uit voor kunnen komende psychoses en derhalve is het hebben van een wapen, dat makkelijk voorhanden is bijzonder gevaarlijk.  Ook al zou het automatische wapen illegaal zijn geweest, het feit blijft staan.

De schutter ging rustig te werk, het radio1 journaal repte tegen het eind van de middag over een rennende schutter, in tegenstelling tot de op dezelfde zender gedane verklaringen van ooggetuigen. De man liep rustig en herlaadde zijn wapen meerdere malen. In dat kader, waar bleef de politie? In het verleden ben ik een paar keer getuige geweest van een schietpartij, opvallend was, dat de politie op afstand bleef, tot het schieten eindigde.

Een laatste punt, ik was 'blij' dat de schutter een 'gewone kleurloze' Nederlander was, veronderstel dat de man van Turkse, Marokkaanse of Somalische afkomst was. Het land was te klein geweest voor het commentaar van PVV'ers en haar grote leider, om over de één of twee hersencelligen die op dat schorremorrie stemmen maar te zwijgen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten