Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 april 2011

De prijzen van tandartsen

De rechtse VVD huppeltrut Schippers wil de prijzen van de tandartsen vrijgeven, door de concurrentie zullen de prijzen dalen, ha! ha! ha! Dat hebben we gezien met de zorg, het openbaar vervoer en de energievoorziening. Nu niet beginnen over de telefonie, toen de concurrentie op dat gebied werd toegestaan, was de vaste telefoonlijn al op sterven na dood. Internationale regels, mede ondertekend door Nederland, stellen dat in principe elke provider toegang tot een markt moet krijgen. Van de hausse aan bedrijven die in de loop van de tijd in Nederland opereerden bestaan er niet veel meer, na overname op overname.

Voorts stelt Schippers en dit gaat heel ver, dat de kwaliteit zal verbeteren. Dus nu wordt er maar wat geprutst in uw mond, maar bij hogere inkomens gaat de tandarts pas echt zijn best doen. Dat zou ten eerste misdadig zijn en ten tweede wat de topsalarissen hebben opgeleverd hebben we de laatste paar jaar pas goed gezien met de bankencrisis, de pensioenmalaise, de bouwfraude enz. enz.

Eerst is de tandzorg bijna uit het basispakket wegbezuinigd en dan nu de prijzen vrijgeven? Terug naar de goede tijden van weleer, Jan met de pet en zijn kunstgebit! En de rijken de vieze vingers aflikkend aan de zijkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten