Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 april 2011

'De bankwereld'

Grote bonzen uit de bankwereld schromen niet hun vuile bek open te trekken, als zij commentaar op hun schandalige handelswijzen krijgen, hen valt niets te verwijten, maarrrrrrrrrrrrrr als dat zo doorgaat dan.......!
Bankiers, toezichthouders en bepaalde politici wisselen elkaar af met een stroom van waarschuwingen aan het adres van de klanten/bevolking. Wat betreft (oud-) politici komt daar eindelijk wat verandering in, niet het fout gestrikte CDA varken de Jager, die bakt praatjes als koekjes die vol met lucht zitten en waar geen smaak aan zit, maar de VVD'er Hoogervorst wil eindelijk de strijd aangaan met de banken (althans dat zou je op het eerste 'gehoor' zeggen). Hij is voorzitter van de AFM, dus hij kan ook niet anders, maar toch. Zo stelt hij, in tegenstelling tot Boele Staal, dat de grootte van de banken echt een probleem is, de banken zijn te groot om te vallen, dus men kan naar believen de boel(e) 'legaal' oplichten en gelden vergokken, bij problemen mag de belastingbetaler opdraaien voor de verliezen en schadeloosstellingen.
Bepaalde politici hebben de 'stiel' ook aardig onder de knie, i.p.v. wantoestanden, zoals de intensieve veehouderij aan te pakken, waarschuwt men de burger voor de vreselijke gevolgen die dat met zich mee zal brengen. Of:/en  schijt aan alle mores en lekker doorgaan, zoals CDA Verburg (mijn boerenhart huilt) met de nieuwe generatie bestrijdingsmiddelen deed (overigens met dank aan de nepsocialisten van de PvdA en gods uitverkoren rentmeesters van de Christen Unie).
Volksverlakkerij met zwaar machtsmisbruik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten