Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 april 2011

Thomas von der Dunk en de Arondéuslezing 2

In Nieuwsuur gisteravond, liet het VVD Statenlid voor N-Holland Cees Loggen, zich uit over de Arondéuslezing van von der Dunk uit, een lezing die werd verboden en later als alternatief alsnog werd uitgesproken door von der Dunk. Het enorme leeghoofd Loggen, is NB ook nog eens directeur Kindzorg Zaandam (het is geen wonder dat de jeugdzorg een zootje is in Nederland), verklaarde waarom hij tegen de lezing is. Na een paar minuten gaf hij toe de lezing van von der Dunk nog niet gelezen te hebben...... Dat is bestuurder, hoe is het godverdomme mogelijk!

PVV veelpleger Drinkman ontkende ook maar enige druk uitgeoefend te hebben......

Remkes, tegenwoordig commissaris van de koningin in Noord-Holland, is tot nu toe de enige VVD'er die ik gehoord heb over zijn ontstemming over het verbod op von der Dunk's lezing.

Intussen heeft von der Dunk zijn gelijk gehaald met zijn lezing, er rust wel degelijk een taboe op vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog >> WOII.....

Zie ook:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/04/thomas-von-der-dunk-en-de.html

Update op 15 november 2021, daar de niet meer actuele tekst wel aangevuld moest worden om deze begrijpelijk te houden, doet verder niets af aan de eerdere strekking van dit bericht.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten