Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 april 2011

Thomas von der Dunk en de Arondéuslezing

Pauw&Witteman hadden in het programma van 21 april jl. Thomas von der Dunk. Von der Dunk zou dit jaar de Arondéuslezing houden in Haarlem. Thema: 'het taboe op de oorlog', met de oorlog wordt de Tweede Wereldoorlog >> WOII in Nederland bedoeld en de verwijzing naar die tijd in het kader van de hedendaagse politiek. Met name het taboe op vergelijkingen te trekken. Niet moeilijk te bedenken, dat figuren als de valswitte haatprofeet Wilders (terecht) het doelwit zijn van deze lezing.

Dat geeft stront zoals te verwachten, de 2 van de 5 overgebleven Noord-Hollandse provinciaalse leden, die deze lezing organiseren, van CDA en VVD huize bliezen de lezing af onder druk van de PVV...... Eén van de twee, CDA schijtbak Schraal wilde wel commentaar geven, maar was te laf om in discussie te gaan met von der Dunk, dus die lichtte in een van te voren opgenomen filmpje 'zijn' standpunt toe. Zoals hier al eerder gemeld, in dezelfde uitzending zat paardenbeffer Bleker, hij 'had er wat van gelezen' en vond het een nogal ronkend verhaal, even later zelfs bombastisch. Maar ja wat verwacht je van deze sjoemelende paardenboer, die met steun van de PVV fascisten mag regeren en een lang geleden ingezet natuurbeleid de nek omdraait.

Het is dan wel weer om je dood te lachen, normaal gesproken was de hele lezing alweer vergeten, maar met de aandacht die de PVV, het CDA en de VVD hebben gegenereerd, zal het rond deze 'lezing' nog wel even rumoerig blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten