Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 30 april 2011

'Schietsport'

Afgelopen donderdag had Nieuwsuur een aantal 'bonzen' van de schiet'sport' in de uitzending. Veel ach en wee over het ontstane rumoer na het drama in het Alphense winkelcentrum-drama. "Moet je je voorstellen, dat je naar een 'wedstrijd' moet en je moet dan eerst naar de schietclub om je wapen op te halen?" en "dan ga je onderweg nog even langs een winkelcentrum......", ja ja de heren durven wel. Verder 'mooie' verhalen zoals die over een biatlon waar met een semi-automatisch wapen wordt geschoten.
Laten we eindelijk eens kappen met die onzin, met een geweer schieten is net zo min een sport als met een hengel een vis uit het water martelen. Met een boog schieten kan je sport noemen.

Een land dat vergeven is van de rechtse clubjes die het schieten als vorming voor de leden hebben, clubjes die dus in geval van calamiteiten de hermandad kunnen bijstaan en een land dat binnen de wereld top 10 van wapenexporteurs te vinden is, zal een definitief verbod op wapenbezit wel een idee-fixe zijn......

Draai hier maar lekker hard een nummer van de 'Gun Club' bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten