Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 27 april 2011

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en de volksgezondheid

In Goedemorgen Nederland afgelopen maandagmorgen (van 9.30- 10.30u.) een één-twee-drietje over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aanwezig: CDA paardenkut Verburg, die als minister de intensieve martel veehouderij nog verder bevorderde en niet geneigd was de nieuwe generatie insecticiden te verbieden, waardoor de bijenstand nog verder werd en wordt uitgedund, Albert Jan Maat, voorzitter van LTO Nederland, de organisatie waar geldverdienen ver boven de volksgezondheid gaat en Hans Eenhoorn, oud topman Unilever waar dezelfde kwalificatie van toepassing is, als die voor LTO. De laatste werkt tegenwoordig voor 'World Connector', een organisatie van invloedrijke Nederlanders die de wereld willen verbeteren. Een organisatie waar figuren voor hun dood nog iets willen goedmaken, van wat zij in hun werkzaam leven verknalt hebben, een soort van aflaat verdienen dus.

Dit tuig dat verantwoordelijk is voor het volproppen van de bevolking met gif, antibiotica en andere teringzooi,  het milieu met het door hen gevoerde beleid voor een fiks deel hebben vernield.

De manier waarop deze figuren over deze zaken lullen is misselijkmakend, bijvoorbeeld antibiotica: in 2012 moet dat met kwart verminderd zijn, in 2013 met de helft, maarrrrrrrrrrrrr helemaal zonder kunnen we natuurlijk niet en echt iets doen aan de 'productiemethoden' van vlees zit er niet in, want er moet wel geld verdiend worden. En dan durft dit schoftentuig het nog over dierenwelzijn en het behoud van oerwouden te hebben, gadverdamme! Volksverlakkerij van de eerste orde.

Kokhalzend zocht ik een andere zender.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten