Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 april 2011

Geweld binnen het leger en Marco Kroon

Gisteren: een korporaal en 3 mariniers zijn gisteren veroordeeld tot taakstraffen wegens vrijheidsberoving. Zij hadden een collega van de marine de mond afgeplakt, de ogen en oren bedekt, geboeid in het zogenaamde piratenhok gedumpt. Een handelswijze die ze in de praktijk waarschijnlijk hanteren in het geval van Somalische praktijken, in feite marteling, maar daar had het waarden en normen kabinet Bakellende 2 of 3 ook al geen moeite mee, die vonden zelfs het zogenaamde waterboarding nog geen marteling.

Vandaag: 3 militairen aangehouden vanwege het gebruik van geweld tegen een vrouwelijke collega.

En dan natuurlijk Marco Kroon, een gelauwerde militair die ook al niet vies is het gebruiken van geweld, ook buiten de kazerne. Gisteren een rechtszitting tegen deze 'psychopathische' figuur, bij Pauw&Witteman zat zijn advocaat mr. Knoops. Een rechtszitting die intussen gaat lijken op een klucht van leugens en bedrog, zo was de aangetroffen coke in zijn broekzakken afkomstig van daar door derden bewust weggestopte coke, of daar aanwezig omdat hij de coke in beslag had genomen. Na 6 afgestane borstharen, vond Kroon het nodig al zijn lichaamsbeharing af te scheren, toevallig hè. Ook keek Kroon ernaar uit nu zijn 'versie' van de zaak weer te geven; ja dat zal wel, een goed in elkaar gedraaid verhaal, dat alle verdenkingen weg zou moeten nemen. Een stroomstoot wapen is als een pak melk voor Kroon, een mitrailleur waarschijnlijk een pot bruine bonen. En als er coke 'gedeald' wordt in je café, heb je minstens een pak melk nodig!
De huppelkut en leugenaar Verdonk was ook aanwezig, zo'n 30 jaar geleden had ze de pest aan figuren als Kroon, maar ja zo de wind waait, waait haar jasje en zij noemde Kroon een man van stavast.

Wordt het, na al de verhalen over geweld in het leger (de door mij genoemde zijn er maar een paar van vele meldingen) nu niet eens tijd echt in te grijpen? Ik begrijp dat als eerste Hillen weg zal moeten als baas op defensie, met die hufter is er al helemaal niets mogelijk.
Vorige week hoorde ik dat het tegenwoordig normaal is, dat je tijdens de militaire training een bloedneus wordt geslagen; een leuke opleiding tot psychopaat dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten