Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 9 april 2011

Verplichte tewerkstelling

Dit geertbruine marionettenkabinet, wil dat zo veel mogelijk mensen die een uitkering hebben te werk worden gesteld. Dat wij de laagste werkloosheid in EU verband hebben interesseert de ware bruine politicus niet, net als het zwaar onder het wettelijk CAO loon werken van 'gelukzoekers', al dan niet uit Europa. Het komt er dus op neer, dat werknemers eerst worden ontslagen uit hun baan, waarna ze een paar maanden later datzelfde werk tegen een slavenloon mogen uitvoeren.

Het marionettenkabinet, met in dit geval de rechtse hufter Kamp als woordvoerder, vindt (het is bijna schreeuwen) ook dat uitkeringstrekkers verplicht in de zorg te werk moeten worden gesteld. Buiten ontslagen werknemers uit diezelfde zorg, krijg je dan ook te maken met mensen die totaal ongemotiveerd en niet opgeleid dit werk moeten gaan doen.
Een 'mooi' voorbeeld van wat er dan kan gebeuren werd gisteren bekend. In Amsterdam werd een afdeling van een verzorgingstehuis gesloten, dit omdat het personeel de bewoners treiterde en mishandelde......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten