Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 april 2011

Het geouwehoer over Polen en andere O-Europeanen

Kots Kamerbreed (radio1 van 11.00-12.00) had afgelopen zaterdag het foute CDA keffertje Sterk, PvdA'er Marnix 'normalisering tsunami' Norder en GroenLinks AsgrauwRechts Tofik 'voor spek en bonen' Dibi op bezoek. De door Norder genoemde tsunami van Polen kwam uitgebreid aan bod. De strengere wetgeving voorde arbeidsmigratie werd met hart en ziel verdedigd door Norder en Sterk. De 'socialist' en geldverspiller Norder kon maar niet genoeg benadrukken, dat met name foute uitzendbureaus en idem dito werkgevers gepakt gaan worden, een riedel die we nu al meer dan 30 jaar te horen krijgen. 

Veel van de voorgenomen strenge maatregelen bestaan al lang, maar worden simpelweg niet gehandhaafd. Huppeltrut Sterk staat achter de 'nieuwe' maatregelen, alsssss ze maar niet ten koste van de tuinders gaan; zie hier de reden waarom regels al decennia niet nageleefd worden. Het foute keffertje voegt daar nog aan toe dat werklozen en bijstandstrekkers (de kaartenbakken van het UWV) niet willen werken in bijvoorbeeld de tuinbouw en de tafelgenoten beamen dat >> godvurredomme! Dat geeft nogmaals aan dat dit soort politiek schorremorrie totaal buiten de werkelijkheid staat. De mensen uit de UWV kaartenbakken zijn simpelweg te duur voor o.a. het tuinderstuig. Daar werkt het marionettenkabinet Wilders aan, de uitkeringen en het minimumloon moeten flink omlaag.

Het gaat bij arbeidsmigratie net als met de huisjesmelkers, al decennia wordt er door diverse bestuurders dapper gezegd, dat "we dat met wortel en al gaan aanpakken", waarna er 1 of 2 gepakt worden en het vervolgens oorverdovend stil is. De werknemers die hier tegen een slavenloon rechteloos mogen werken zijn ook in dit geval de lul. (overigens gaat dat uitbuiten vaak in combinatie met huisjesmelkers; werkgevers die hun arbeidsmigranten zelf 'huisvesten' >> toevoeging gemaakt op 5 december 2020)

Vanmorgen in Goedemorgen Nederland een Poolse dame die uitlegde waar het om gaat, jammer dat ze een paar zaken vergat (of niet weet). Voor mij vertelde ze nog een nieuw feit: Poolse arbeiders krijgen na 3 jaar werken ontslag waarna ze na 3 maanden weer worden aangenomen, zo komen de waarden en normen werkgevers uit onder een vast contract..... Ook die mensen moeten wat betreft PvdA hufter Norder e.a. oprotten naar Polen terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten