Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 april 2011

Disfunctionerende hoofd AIVD wordt hoofd Nationale Politie

De disfunctionerende zak Bouman wordt hoofd van de Nationale Politie en was derhalve gisteren te gast in Buitenhof. Mevrouw de Graaf, ex-AIVD, zat 5 maanden ten onrechte vast op  verdenking van geheime informatie lekken naar de Telegrof. In  dat kader zei Bouman, dat de integriteit van de AIVD voorop staat, ha! ha! ha! Welke integriteit? Een dienst die uitmunt in schimmige zaken en desinformatie. Als er 'wat' fout gaat bij de dienst wordt er ten hoogste een kleinigheid toegegeven en als het echt helemaal fout is, wordt het onder de pet van de commissie stiekem gehouden.

Het recept voor een 'brokkenstart', de benoeming van deze hufter tot chef van de nieuwe politiestructuur in ons land.
Op de vraag wat de Nationale Politie gaat betekenen, zei Bouman dat het gezamenlijk inkopen een belangrijke zaak zal zijn, dat belooft wat! Als voorbeeld noemt hij ook nog eens de automatisering. In die richting kunnen we nog eens naar het landelijke C2000 systeem kijken, een waanzinnig succes zou Eurlings zeggen.

Over de AIVD en de 'Arabische lente', die de AIVD niet zag aankomen, zei Bouman dat er bekend was dat er iets broeide, maar de termijn waarop e.e.a. gebeurde, was een volkomen verrassing voor de AIVD.Dat is toch wel het definitieve failliet van deze geheime dienst en de disfunctionerende zittende directeur. Immers: waarom heeft deze klootzak, als er al wat bekend was, de Nederlandse regering niet gewaarschuwd de banden met de foute regimes te verbreken of op zijn minst in de koelkast te parkeren en zeker geen geld/wapens meer aan deze regeringen te leveren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten