Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 april 2011

Cannabis: de duivelsdrug en schizofrenie

Pauw&Witteman hadden maandag bij gebrek aan direct sensatienieuws psychiater Kahn in de uitzending, ik geloof dat hij weer eens een boekje had geschreven. Het begon toch nog even met de sensatie van Alphen en in het verlengde daarvan de wapenvergunning en het bezit van wapens, dat daaraan vastzit. Kahn steldt, dat de hersenen op 18 jarige leeftijd nog niet 'uitgerijpt' zijn en je personen van die leeftijd geen wapenvergunning kan geven.

Wat een idioot, wordt hij soms betaald door de wapenlobby? Volgens mij zijn bij 90% van de Nederlandse bevolking de hersenen niet uitgerijpt en zullen dat ook nooit worden. Eigenlijk is het al te gek voor woorden dat mensen met al hun fysieke beperkingen, geestelijke beslommeringen en emoties in een auto mogen rijden, als de mensheid over 200 jaar nog bestaat, zal menig wetenschapper zich het hoofd breken over de vraag, hoe dat allemaal mogelijk is geweest.

Terug naar de wapens: wat voor auto's geldt, telt wat mij betreft dubbel voor een moordwapen, de ultieme functie van een vuurwapen.

Kahn is intussen lekker op weg en dan komt 'ie: bij 1 op de 4 gebruikers van cannabis leidt dat gebruik tot schizofrenie. De nitwit weet niet eens, dat 99% van de jongeren die nu cannabis gebruiken, begonnen met de harddrug alcohol en deze harddrug wordt in 95% van de gevallen gebruikt naast de cannabis (waarbij opgemerkt dient te worden, dat cannabis de 'luxe' drug is en alcohol de drug die 'normaal' wordt gebruikt). Kahn noemt alcohol alleen zijdelings, terwijl er duizenden onderzoeken zijn, die laten zien hoe beschadigend deze harddrug is voor m.n. de hersenen van opgroeiende jongeren. Kanh's beweringen over de relatie tussen het gebruik van cannabis en het ontstaan van schizofrenie zijn gebaseerd op welgeteld één onderzoek...... 

Misschien kan Kahn eens een onderzoek doen naar de relatie tussen onze onmenselijke 24/7 kapitalistische prestatiemaatschappij en mensen die daardoor volkomen in de stront draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten