Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 10 april 2011

IJslandse bevolking wijst in referendum terugbetalingsregeling af

De IJslandse bevolking heeft in een referendum de terugbetalingsregeling met Nederland en Groot Brittannië afgewezen. Volkomen tercht, de grote profiteurs van de 'bankbubble' hebben IJsland al lang geleden verlaten, wat overblijft is een bevolking die door de betalingsregeling teruggeworpen zouden worden op de armoedegrens.
Dit werpt nogmaals een ander licht op de beweringen van bankdirecteuren -besturen, die deze week hun vuile bek weer eens moesten opentrekken, waarbij de groothufter Boele Staal nog durfde te zeggen, dat Nederland in de top 5 van financiële-dienstverleningslanden moet blijven. Als het mis gaat worden de banken door de overheid gered en de zwaksten tot en met de modaalverdienenden (€ 32.500,-- bruto per jaar) kunnen bloeden voor de gevolgen, zoals we nu al 'in het klein' met de maatregelen van dit klotenkabinet zien.
De spaarders die voor een kwart procentje meer hun geld in IJsland parkeerden, zijn door het laatste kabinet Balkenende, met name door de nepsocialist en PvdA uitvreter Bos (met zijn fout gestrikt varken, het CDA en ondernemers knechtje de Jager) ontzien tot een bedrag van € 100.000,--. Dat zijn geen modaalverdieners.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten