Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 23 april 2011

Bleker en de Poolse arbeiders

In mijn vorige bericht meldde ik het al, CDA ponybeffer en natuur-sjoemelaar Bleker zat donderdag bij Pauw&Witteman. Natuurlijk houdt de hufter vol, dat het bezuinigen op afgesproken natuurmaatregelen juist goed is voor de natuur. Zo herhaalde hij op een ander moment deze week nog eens, dat hij liever op de natuur bezuinigd dan op de zorg. Intussen weten we dat ook de zorg de lul is, ondanks alle valse PVV beloften. Voorts was Bleker met een handelsmissie op bezoek geweest in Polen. Hij vertelde dat hij als protestant neigt naar het katholicisme, met name het mystieke trekt hem en het is natuurlijk een wereldbeweging, aldus de paardenboer. Ja Bleker en dat is veroorzaakt door de kracht van volksverlakkerij, om over de gewelddadige zending uit het verleden maar te zwijgen. Kamp is niet tegen de Poolse werknemers, hij zet zich er juist voor in, aldus Bleker. Dan komt de riedel weer, dat foute werkgevers gepakt moeten worden, daar zet Kamp zich voor in en die riedel horen we intussen al 40 jaar. Dan volgt de 'intellectuele kracht' van Bleker, eerst vertelt de lul, dat er in Polen een sfeer ontstaat, dat Nederland de kolere kan krijgen (vanwege al het gezeur over overlast en de onbeschofte illegale behandeling van Poolse werknemers). Even later is het weer, dat er van haat of wrevel jegens Nederland geen sprake is. Ongelofelijk!
Om z'n lul praatje te maskeren begint de paardenlul heel enthousiast te vertellen over de afvalverwerking in Polen, hoe Nederlandse ondernemers machines kunnen verkopen aan Polen en hoe wij Polen kunnen helpen met een milieu-vriendelijke afvalverwerking.
Het is voor Bleker en de bedoelde ondernemers te hopen, dat er geen slimme Polen zijn, die het Nederlandse afvalverwerken van nu en het verleden tegen het licht gaan houden (zo exporteren wij ons goorste afval nog steeds naar Oost-Europa).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten