Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 9 april 2011

Van Aartsen jaagt op illegale prostituees

In het kader van de mensenhandel heeft de burgemeester van Den Haag, VVD praalhans van Aartsen, gisteren de jacht geopend op illegale prostituees. Op de gevonden vrouwen wordt druk uitgeoefend om aangifte te doen, waarna ze op een geheim adres in Nederland worden ondergebracht. Als je nu denkt, dat deze vrouwen, om ze te beschermen na dit gebeuren asiel wordt aangeboden in Nederland, dan heb je het fout. Na een eventueel proces tegen pooiers en/of mensenhandelaren worden deze vrouwen teruggestuurd naar het land van herkomst. Dus in eerste instantie worden deze vrouwen beschermd in Nederland (geheim adres), waarna ze totaal onbeschermd terug moeten. In de praktijk komen deze vrouwen voor 95% weer in handen van de mensenhandelaren, naast dat zij dan vaak weer gedwongen de westerse prostitutie in moeten, is de kans dat er een afrekening volgt op het getuigen in Nederland, een hele grote.

Volgens van Aartsen worden de bezoekende mannen die werden aangetroffen, gevraagd of zij de idee hadden, dat deze vrouwen gedwongen in de prostitutie zaten. Dat zal geen hoerenloper erkennen, dan is hij immers wel heel smerig bezig.

Nogmaals, verklaar het hoerenlopen strafbaar, het is een tak van 'industrie' die volkomen uit de tijd is. Niet de prostituees maar de pooiers, handelaren en bezoekers (flink) strafbaar stellen. Zet de landen, waar deze prostituees vandaan komen, als het maar even kan (zeker de EU landen die dit aangaat), onder grote druk nu eindelijk eens actie te ondernemen tegen deze praktijken. Slachtoffers dienen geholpen te worden en zogenaamde illegale prostituees dienen onverwijld een asielstatus te krijgen. Prostitutie zal altijd omgeven zijn met misdaad, dat is een ding dat na eeuwen ellende wel duidelijk is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten