Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 augustus 2012

De rk kerk en fascisme

De rk kerk maakt zich druk om nonnen uit de VS, die armen helpen en zich inzetten voor een normale behandeling van vrouwen en homo's, als je het nieuwe testament van het grote sprookjesboek erop naslaat, zou dat een normale zaak moeten zijn voor de ware gelovige, maar niet voor de top van de rk kerk.

Vorige week woensdag werd de documentaire 'Mari Carmen España zwijgt niet meer' uitgezonden op Nederland2. De documentaire gaat over het fascistische verleden van Spanje en al de eerbewijzen die nog steeds in het straatbeeld te vinden zijn, over deze duistere periode in de Spaanse geschiedenis. Van straatbordjes met de namen van fascistische zwijnen, tot een gigantisch monument met graftombe voor de moordenaar Franco. De nabestaanden van de slachtoffers, die de fascisten maakten, proberen nog dagelijks de stoffelijke overschotten van hun familieleden te vinden om dezen een fatsoenlijke begraafplaats te geven. Voorts proberen de nabestaanden en nog levende slachtoffers alle eerbewijzen voor fascisten uit het straatbeeld te krijgen, zo ook het monument ter ere van Franco.
Nog dagelijks wordt er een rk eredienst ter ere van Franco bij dit monument gehouden......

Het is eens te meer duidelijk waar de rk kerk en nazipaus Ratzinger, voor staan!

Muziektip: Spanish Bombs van the Clash en je weet het: lekker hard! (S.B. van het mooie album London Calling, waarvan het titelnummer door Radio1 nitwits wordt gedraaid in de peperdure uitzendingen over de Olympische Spelen, ha! ha! ha!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten