Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 november 2012

Cannabis-gebruiker registratie en de harddrugs 'pushers' van het CDA

Burgemeester Hoes van Maastricht, die eerst vierkant achter de weedpas stond, maar daarna zag, dat dit de overlast alleen maar verhevigde, is nu tegen deze pas. Wel staat hij achter het besluit van Opstelten, dat je als bezoeker van de koffieshop, een uittreksel uit het bevolkingsregister moet tonen, je moet bij het opvragen van zo'n verklaring opgeven, waarvoor deze bedoeld is..... De VVD hufter stelde wel, dat zo'n verklaring best een jaar oud mag zijn.... Totaal belachelijk, waarom wordt alcohol, dat in verhouding gigantisch veel meer overlast geeft, niet zo aangepakt? Als je overlast op een schaal van 1 tot 100 zou aangeven, zitten weedgebruikers op 1 en alcoholgebruikers op 100. De overlast die nu in de grensstreek is opgetreden, door de weedpas, wordt niet opgelost, als je buitenlanders blijft weren, die zullen de drugsrunners opzoeken, net zoals ze dat nu doen en die drugsrunners leveren niet alleen softdrugs, daar kan je alles kopen. Daarnaast zullen veel Nederlandse gebruikers, geen zin hebben in het aanvragen van zo'n uittreksel, daar zij vinden, dat niemand er iets mee te maken heeft, dat zij softdrugs gebruiken.

Zojuist in Standpunt NL, CDA nitwit Peter Oskam. Deze enorme hondenlul durft te stellen, dat de overlast met de weedpas is afgenomen in de grensstreek en Zuid-Limburg in het bijzonder. Niet dat de leugenaar daar woont, maar dat 'horen we bij het CDA', ha! ha! ha! De lul ontkent zelfs, op een reactie van een luisteraar, dat deze overlast wel is toegenomen, iemand die n.b. in de grensstreek woont, dus die liegt volgens Oskam en hijzelf heeft wat gehoord in de gangen van het CDA gebouw....

De idioot stelde zelfs, dat weedgebruikers in de koffieshop wat gebruiken en dan buiten los gaan en alles vernielen en voor overlast zorgen, de enorme klootzak haalt weedgebruikers en de alcohol-harddruggebruikers, door elkaar. Bovendien zijn koffieshophouders volkomen allergisch voor overlast door hun bezoekers, logisch daar hun nering daarmee in gevaar komt, je mag bij een koffieshop je fiets nog niet scheef op de stoep zetten! Maar gezien zijn verdere uitlatingen, zou je eigenlijk moeten concluderen, dat dit een 'leugen voor bestwil' is van Oskam, de lul is gewoon tegen softdrugsgebruik. Hij loog nog even door, met te zeggen, dat weedgebruik wetenschappelijk bewezen hersenschade geeft.....
Gelukkig gaf 99% van de inbellers aan, dat Oskam uit z'n nek zat te lullen, dat de overlast wel degelijk toe is genomen met de weedpas, en een deskundige inbeller, uit de verslavingszorg, stelde, dat in Z-Limburg nu allerhande harddrugs op straat worden verkocht.

Hoe hypocriet kan je als politicus zijn? Oskam en zijn CDA geven flessen wijn weg, met het etiket CDA. Het CDA is dus een politieke partij, die harddrugs 'pusht' (eerst gratis weggeven, waarna de klant verslaaft raakt), ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie bijgevoegde link: http://www.youtube.com/watch?v=EvGJvzwKqg0 speciaal voor alle 'fatsoensrakkers' van VVD, CDA en andere politieke volksverlakkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten