Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 november 2012

Muzikaal recept tegen volksverlakkerij, voor ontwikkelingshulp en slachtofferhulp

Het geneeskrachtig recept van deze dag, verzorgd door dr. P. Pisser en genoteerd door uw Azijnpisser.

Vandaag staat Musorgski als eerste op het menu, met het schitterende stuk 'Pictures At An Exhibition, zoek er zelf maar een dirigent en orkest bij. Tangerine Dream neemt het stokje van de dirigent over met cd 5 'Transsiberia' van de collectie 'The Electric Journey', mooie elektronische muziek, van de band van Edgar Froese, één van de 'oervaders' van de elektronische muziek (samen met Klaus Schulze, Pierre Henry, Wendy Carlos en Stockhausen). Na deze cd, mooi aansluitend de 1ste cd van het verzamel album 'Worlds Collide, global remixes/original versions', met o.a. een bijdrage van Jah Wobble, godallemachtig wat mooi!
Vervolgens David Byrne & St. Vincent met 'Love This Giant', mooi? fabulotastich skitterend mooi! Met dank aan en groet voor zijn hoge doorluchtigheid Lucos Bravos Primeros, die tevens verantwoordelijk is voor de inbreng van Goldfish, ben niet echt van de dj's, maar wat deze heren klaarspelen op hun gelijknamig album, tart de genotscentra in je hersenen op een bijzonder prettige manier!
Na deze hoofdgerechten, nog een toet van Amon Düül II met Vortex, jezus wat is dit (nog steeds) goed, meer dan 60 minuten genieten!

Zoals gewoonlijk alles geheel afspelen op ABN!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten