Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 november 2012

Frans Weekers: belastingontduiken goed voor de economie...

Nitwit de luxe, VVD staatssecretaris Weekers, liet gisteren weten, dat de brievenbusmaatschappijen in ons land goed zijn voor de werkgelegenheid. Zo'n 3.000 vet betaalde advocaten zorgen hier voor het ontduiken van de belasting van grote bedrijven, in de landen van hun oorsprong. Dat levert ook nog eens belastinggeld op.
Waar Weekers niet over lult, is het feit, dat door die ontduiking landen als Griekenland veel minder belasting binnen krijgen. Onder andere daardoor, mogen wij de komende 14 jaar, 70 miljoen euro jaarlijks betalen aan de schulden van dat land.....

Erger nog, is het feit, dat dit anno 2012 nog mogelijk is, het ontduiken van belasting is wat mij betreft misdadig. De opvolgende Nederlandse regeringen weigeren iets aan deze (misdadige) situatie te doen, een grof schandaal, waar de vervelende VVD schoft Weekers, nu nog een leugenachtig pleidooi aan toevoegt....

Hé Weekers, misschien moeten we een speciale dienst oprichten, die in het buitenland voor de Nederlandse staat gaat inbreken, goed voor de werkgelegenheid en de schatkist!

2 opmerkingen:

 1. Levert ons altijd nog geld op, naar schatting ongeveer 1,5 miljard. Niet veel, maar we kunnen we in ieder geval de 70 miljoen die we aan Griekenland betalen compenseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Anoniem,

  dank voor uw reactie,
  Het wordt de hoogste tijd, dat we al het misdadig handelen van bedrijven, de financiële sector en regeringen voor eens en altijd uitbannen. Ik begrijp dat dit een welhaast een onmogelijke taak is, gezien alle politici, die of zelf lobbyen, of hun oren laten hangen naar lobbyisten (waar te zijner tijd 'leuke' beloningen voor volgen). Gelukkig bemoeit ook de internationale politiek zich nu met het misdadige gesjoemel in Nederland en andere belastingparadijzen.

  Wat u voorts vergeet, is dat door het gekloot van die bedrijven en onze regering, heel wat meer schade wordt aangericht dan de 70 miljoen waar wij in het geval van Griekenland voor opdraaien, en daardoor betalen wij uiteindelijk heel wat meer dan 1,5 miljard, zoveel is intussen al duidelijk.

  Bovendien, als ik u goed begrijp, zit u er niet mee, als Nederland geld binnenhaalt door misdadig handelen. Laten we dan maar meteen onze marine inzetten voor piraterij, een zaak waar we in het verleden bijzonder goed in waren en waar we een leuke som geld en goederen aan over hielden....

  met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen