Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 november 2012

Muzikaal recept tegen leegloop, registratie van weedgebruikers, verborgen NAVO agenda's en volwassenen die sinterklaas vereren

Hier het nieuwe geneeskrachtig recept van uw blogdokter  voor uw broodnodige gemoedsrust.

De dokter start met het album 'Time Out' van The Dave Brubeck Quartet, het tijdloze geniale album met o.a. 'Blue Rondo à la Turk' en 'Take Five' en nog veel meer moois, jezus wat is dit (nog steeds) geniaal mooi! Vervolgens Andreas Stahel met 'Helix Felix', één van de vrienden van het jazz-genie Don Li. Dit album werd 'live' in de studio opgenomen en behalve elektrische versterking, geen elektronica, of overdubs, al zou je dat niet zeggen, een waanzinnig sterk medicijn! Minimal op maximale uitvoering!
Afro Celt Sound System met ''Vol. 2: Release', is het volgende ingrediënt, godvergeten mooie wereldmuziek! Laat je weer eens meevoeren op de magische klanken van dit album. De gelegenheid is te mooi om te laten lopen, dus aansluitend: Chet Nuneta met 'Pangea', zoals hier eerder opgemerkt, ongelofelijk, tijdloos goed! Hoofdgerecht van de dag: Japans met 'From The Outer Space' van Audio Active, Japanse dub-reggae van absolute topklasse! Let op nr 3 van dit album, een prachtige en gedurfde cover van het Jimi Hendrix nummer 'Burning Of The Midnight Lamp' en nummer 4 'Free The Marijuana' speciaal voor het disfunctionerende VVD stel Opstelten en Teeven en natuurlijk voor de politie, die een zinloze jacht moet blijven voeren tegen 'drugsoverlast', een jacht die de misdaad alleen maar steunt (zie mijn bericht van deze dag: 'Cannabis-gebruiker registratie.......'). Nu we toch in Japan zijn, als hekkensluiter: 'Snakeman Show presents disco mix Melon and Exotic Sounds of Water Melon Group at Pithecan Thropus Erectus' knotsgekke, virtuoze muzikanten met een geweldig, uiterst humoristisch album! Piepels, dit is echt ongelofelijk goed en daarmee tevens tijdloos!

Alles geheel afspelen op ABN, voor het beste resultaat!

Veel Plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten