Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 17 november 2012

GroenLinks verdient nog veel meer klappen

Deze week, na de correctie van het regeerakkoord, verklaarde GroenLinks in de 2e Kamer zich er 'gematigd positief' over. Het is duidelijk, dat GroenLinks nog veel meer klappen moet krijgen, dus weggevaagd moet worden, niet alleen vanwege de gevolgen van het regeerakkoord voor de grote onderlaag en de allerzwaksten, maar ook vanwege de gevolgen voor het milieu, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/11/vroege-vogels-dit-pvda-programma-over.html

3 opmerkingen:

 1. GroenLinks is niet positief over de gevolgen voor de onderlaag, de allerzwaksten en die voor het milieu. In tegendeel zelfs.

  Wel is GroenLinks gematigd positief over de houding van het kabinet jegens Europa. Maar gematigd omdat het vooral woorden zijn, maar geen concrete doelstellingen.

  Misschien moet azijnpisser eerst goed de stukken en reactie van GroenLinks lezen, alvorens zulke slecht onderbouwde conclusies te trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Anoniem,

  Azijnpisser maakte dit bericht, na het eerste commentaar, dat de GroenLinks fractie vorige week gaf, na het gecorrigeerde regeerakkoord.
  met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Anoniem,

  U reageert niet meer, ik zou u verder nog mee willen geven, dat GroenLinks in het oranje-, of lente-akkoord, een aantal maatregelen steunde, die nu zijn overgenomen door Rutte 2, maatregelen, die m.n. de grote onderlaag onevenredig hard hebben getroffen (bv. de btw verhoging) en treffen.
  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen