Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 november 2012

Syrië/Turkije, de verborgen NAVO agenda

Nederland laat zich langzaam maar zeker in de voorbereiding van een oorlog 'rommelen'. De NAVO wil patriot-raketten aan de grens met Turkije en Syrië plaatsen, niet dat daar reden voor is, er is immers geen oorlog tussen deze 2 landen. Van de NAVO leden, hebben Nederland, de VS en Groot-Brittannië, als enigen patriot raketten in het bezit (hoezo doet Nederland te weinig binnen de NAVO?). Nederland zal bij plaatsing van die raketten dan ook mee moeten doen.

De verborgen agenda: handig als daar alvast NAVO raketten staan, als Israël en/of de VS besluiten Iran aan te vallen, vanwege de vermeende fabricage van atoomwapens, iets dat experts ontkennen. Hetzelfde als in de tijd, dat de VS riep, dat Irak massavernietigingswapens in het bezit had, een heel dikke leugen, waardoor de oorlog tegen Irak volkomen illegaal was.

De VS heeft een gigantische vloot opgebouwd in de Perzische Golf, daar kan maar 1 reden voor zijn: een eventuele oorlog tegen Iran. Benieuwd of Nederland zich nu ook al laat misbruiken, net als bij de voorbereiding van de oorlog tegen Irak....
'Onze' raketten staan straks alvast lekker in de buurt....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten