Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 19 november 2012

Rutte/Samsom/Drees/ economie

Gistermorgen probeerde OVT de uitlating van de disfunctionerende VVD premier Rutte, dat het huidige kabinet 'Dreesiaans' is, te duiden, ha! ha! ha! ha! ha! Veel geouwehoer, maar niet over de echte reden voor deze uitlating. Die is heel simpel, Rutte is zo slim deze uitlating te doen, om vooral te voorkomen, dat de PvdA achterban uit de 'verkiezingscoma' bijkomt, want meer gezeur van burgers (de overheid zou deze burgers moeten dienen), kan men missen als kiespijn.

Vrijdag werd bekend gemaakt, dat de economie van ons land er in vergelijking met veel andere EU landen, er een stuk slechter voorstaat. Reden? Het heilzame beleid van Rutte 1, een beleid dat verder wordt uitgerold met Rutte 2.....

Gistermiddag in Buitenhof, de supergesmeerde PvdA windvaan, lulletje Samsom, die voor de tigste keer de mogelijkheid kreeg, om de achterban van zijn partij in coma te houden met zijn geouwehoer. De enorme klootzak durfde over de cijfers, die ik hiervoor noemde te zeggen, dat dit cijfers zijn, van het kwartaal voor de verkiezingen, alsof hem dat ontslaat van zijn verkiezingsbelofte, een eind te maken aan het desastreuze beleid van Rutte 1. Sterker, met sten van de PvdA, zet men dit waardeloze beleid voort, zoals ik hiervoor al stelde. Samsom zei verder, dat deze tijd een andere aanpak verdient, zet dat eens af tegen het verschil in beleid van Rutte 1 en 2, ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Samsom houdt de leugen in de lucht, dat de zwaksten in onze maatschappij worden ontzien met het nieuwe regeerakkoord, dat deze groep niet harder getroffen wordt en deze niet door het ijs zal zakken (dat laatste was een uitspraak van Rutte, die S. aanhaalde). Hé Samsom, deze groep is al door het ijs gezakt en jij helpt ze daar onder te houden, hufter!

Het is of Samsom geen grenzen meer kent: hij durfde te beginnen over het aanpakken van de huur- en koopmarkt, alsof die 2 gelijk worden aangepakt, godverdomme, huurders mogen hele procenten inleveren, tegen een half procent aan de koperskant, die verder alleen inleveren op een stuk gebakken lucht, de belachelijk hoge huizenprijs, waarmee velen zich al rijk rekenden. Vergeet daarbij niet, dat de huurders de laatste 20 jaar niet anders doen dan inleveren!

Al blazend zat schoft Samsom te vertellen dat re door hem en het kabinet 100.000 extra arbeidsplaatsen worden gecreëerd voor jong gehandicapten, lees: met subsidies (belastinggeld) willen ondernemers wel jonggehandicapten aan het betere 'krullenwerk' zetten.

Nog steeds blij, dat u PvdA stemde?Geen opmerkingen:

Een reactie posten