Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 15 november 2012

Rutte 1, de waanzinnige resultaten van een heilzaam beleid

Vanmorgen werd bekend gemaakt dat, ondanks het gegoochel met rekenmethodes, de economie is gekrompen met 1,1% (dat is met de oude rekenmethode nog hoger, m.a.w. de recessie duurt voort). Er zijn 75.000 meer werklozen dan een jaar geleden en het consumentenvertrouwen is nog verder gedaald.

Zie hier het resultaat van 2 jaar afbraakwerk door Rutte 1, verantwoordelijken: de VVD, het CDA en (onder regie van) de PVV. Vergeet daarbij niet, dat dit nog maar een klein stuk van de totale wanprestatie is, die Rutte 1 neerzette.

Met Rutte 2 is de economie en het opnieuw breken van het werkloosheidsrecord dus in goede handen!
Dat onderstreepte de disfunctionerende VVD Obersturmbannführer Kamp nog eens, volgens hem tonen deze cijfers aan, dat het kabinet goed bezig is, en dat hij voortvarend doorgaat met ingezet beleid, ha! ha! ha! ha!

Lullig echter voor het grote aantal werknemers, die werkloos zijn en/of werkloos zullen worden. Daar heeft de VVD al rekening mee gehouden door het afbouwen van de WW (waar de PvdA mee akkoord ging), zodat deze werknemers, straks nog maximaal 1 jaar WW krijgen, waarna ze, als ze een werkende partner hebben, zelfs niet in aanmerking komen voor bijstand.....

Nog steeds blij, dat u PvdA stemde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten