Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 november 2012

Samsom heeft toch genivelleerd......

U zal het misschien niet geloven, maar het is toch echt zo, de soepel draaiende windvaan van de PvdA, superpuber Samsom heeft het voor elkaar (zoals ik overigens al eerder betoogde), er wordt wel degelijk genivelleerd! De rijksten gaan een paar procent minder betalen en de laagstbetaalden gaan.......... meer betalen! Daar het belastingpercentage, dat zij gaan betalen wordt verhoogd met 4%, van 33 naar 37%!!!
Niet alleen wordt deze groep dus onevenredig hard gepakt met de btw verhoging van 2% van afgelopen oktober en de verhoging op die btw, die voor volgend jaar is aangekondigd, plus de verhoging van het eigen risico, een extra huurverhoging (naast een verlaging van de huursubsidie), maar ook nog eens een extra verhoging van het percentage, dat zij aan belasting betalen. Terwijl met name deze groep geen euro meer kan inleveren.

Maar laat ik het eens van de andere kant bekijken, het is natuurlijk een feit, dat de rijksten dermate harde klappen hebben gehad, dat ze met hun armzalige Bentley naar de voedselbank moeten, hetzelfde geldt voor de middeninkomens, al gaan die niet met een Bentley, maar met een nog goedkoper vehikel......
Logisch dat de PvdA voor deze nivellering naar boven is....

Van de Telegraaf hebben de laagstbetaalden niets te verwachten, deze foute krant maakt zich alleen druk als de middengroepen en de bovenlaag in onze maatschappij een procent meer dreigen te moeten betalen. Maar ja, de Telegrof, 'eens' een foute krant, altijd een foute krant!

En de achterban van de PvdA? Die wordt in een kunstmatige coma gehouden.
Nog steeds blij, dat u op deze neoliberale partij stemde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten