Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 november 2012

Malik Azmani, een heel vies fout ventje

De enorme VVD hufter Azmani zat vanmiddag in Standpunt NL, u weet wel de vervelende neoliberale onderkruiper, die wil uitmaken hoe mensen er uit moeten zien, als zij een uitkering krijgen. Zie: http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2012/06/malik-azmani.html

De VVD schoft maakt zich nu druk om de protesterende asielzoekers in tenten. Spugend voor de microfoon zegt hij nog net niet, dat ze op een vlot de zee op kunnen. Azmani noemt ons beleid streng maar rechtvaardig.... Hij durft de Nederlanders, die zich inzetten voor asielzoekers linkse extremisten (het woord terrorist valt nog net niet) te noemen, dus als je medemenselijk bent, ben je een extremist. Volgens de grote klootzak is Irak veilig (er is daar een burgeroorlog gaande, rotschoft!) en willen de uitgeprocedeerde asielzoekers gewoon niet terug, niets uit z'n gore bek over de bijzonder gebrekkige rapportages van onze ambassades, die in  ambtsberichten van Buitenlandse Zaken worden weergegeven, over de veiligheid in landen, waaruit de meeste asielzoekers zijn weggevlucht, berichten die keer op keer door (echte) deskundigen en feiten worden lekgeschoten. De hufter durft te zeggen, dat echte vluchtelingen welkom zijn, ja als ze dood zijn, bijvoorbeeld: pas dit jaar erkende de Nederlandse overheid mensenrechten-vluchtelingen uit Iran, homo's wel te verstaan. Dat deze daar opgehangen worden bij ontdekking, was jarenlang geen reden om te vluchten, volgens onze geweldige overheid en de VVD in het bijzonder.

Kan Azmani aub met de grootste spoed op een vliegtuig, met een enkele reis naar Iran worden gezet? Zonder paspoort of geldelijke middelen en een verbod om bij welke ambassade dan ook aan te kloppen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten