Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 19 november 2012

Moord op Vaatstra nadert ontknoping

Vandaag werd bekend gemaakt, dat het DNA onderzoek in en rond de woonplaats van het vermoorde meisje Marianne Vaatstra, resultaat heeft opgeleverd, en een verdachte is in hechtenis genomen.
Benieuwd wat alle schreeuwers, die destijds met de vieze vingers naar asielzoekers wezen, vinden van hun eerder vertoonde gedrag.

Voor Radio1 lijkt het wel feest, vanmorgen in het Radio1 journaal, kon men geen genoeg krijgen van de zaak, en men wist zelfs huilende medeburgers voor de microfoon te krijgen, goed hè! In elke bericht op Radio1 wordt met nadruk nog eens gezegd, wat het meisje overkwam, voor ze werd vermoord, alsof er nog iemand in Nederland is, die dit niet weet......

Intussen probeert BNR de discussie over DNA opslag van elke Nederlander, weer op de rol te krijgen. In een inbel onderdeel op deze zender, waren al diverse 1 en 2 hersencelligen te horen, die stellen, dat wanneer je niets gedaan hebt, je ook niets te verbergen hebt. Maar ja van deze hersenlozen kan je niet anders verwachten, al helemaal niet, dat ze zich ooit hebben verdiept, in de duizenden fouten die al gemaakt zijn, in zaken waar de privacy ter discussie staat. U bent verdacht, maakt niet uit voor welk feit, dat u dat maar weet!

Overigens ben ik blij voor de familie van Marianne, dat er schot in de zaak lijkt te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten