Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 november 2012

Joost Eerdmans houdt van sinterklaas

Eerdmans is niet alleen een kortzichtige rechtse hufter, die met zijn praatjes mensen tegen elkaar opzet, maar blijkt nu ook een ongelofelijke infantiel te zijn. In zijn inbelprogramma op Radio1, afgelopen vrijdag, had hij de 'stelling' dat Sinterklaas een lichtpunt is in deze donkere tijd. De idioot vergiste zich bijna, toen hij sinterklaas de goedheiligman wilde noemen, dat kan natuurlijk niet in de bijbelse omgeving van Eerdmans, sinterklaas is een katholieke bisschop, en daar heeft de protestantse omgeving van Eerdmans zwaar de pest aan, naast het feit, dat aarsmade Eerdmans niet zo is opgevoed.

Jammer voor Eerdmans, dat er nog geen berichten in de pers waren verschenen, waarin sinterklaas wordt neergezet als een koloniaal met zijn zwarte knechten, anders had aarsmade Joost lekker tekeer kunnen gaan. Natuurlijk hoopte het onderkruipsel op een inbeller met die mening, ik ben na een minuut of twintig, met zware braakneigingen afgehaakt, dus weet niet of dit alsnog gebeurde.

Eerdmans had 'bijzonder interessant' contact met de hoofdpiet op de stoomboot van sinterklaas, Eerdmans wilde het nog even over doorwerken na het 65ste levensjaar hebben, maar dat onderwerp flubberde uit de bocht.

De inbellers, die ik nog wel hoorde, waren 1 en 2 hersencelligen, die het roerend met aarsmade Joost eens waren. Twee tegenstanders probeerden hun verhaal te vertellen, de eerste werd meteen weggedrukt door Eerdmans, een ander kreeg amper de tijd, zijn standpunt weer te geven.

Aarsmade Joost is zo blij, dat de inkomensafhankelijke zorgpremie van de baan is, dat hij verder weinig te zeuren heeft, al helemaal niet over het onevenredig hard pakken van de zwakste groepen, ouderen en invaliden, aan die groepen heeft Eerdmans schijt. Wat kan 't de rechtse kontenkruiper Eerdmans schelen, dat de arme gezinnen in Nederland, die al afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de voedselbank, zelfs geen geld hebben voor een chocoladeletter, laat staan voor cadeaus voor hun kinderen. Nee, de achterban van aarsmade Joost, hebben minimaal een inkomen van € 60.000,-- per jaar, dan tel je pas echt mee voor kontenkruiper Eerdmans, een echte christen dus, die Eerdmans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten