Pagina's

dinsdag 6 november 2012

Muzikaal recept voor loonsverlaging regering, tegen huurverhogingen en voor hulp aan Griekse burgers

Het recept van blogdokter P. Pisser, voor uw hersenwelzijn.

Vandaag begint de dokter met 'Valentine Suite' van Colloseum, misschien oud, maar het staat nog als een huis! T'Kolai vervolgt de dagelijkse reis met 'Teak All Eye', wonderlijk mooi, soul, blues, jazz, ach wat maakt 't uit, het is een schitterend album. Dan een Nederlands product: Typhoon met 'Tussen Lucht en Licht', prachtige muziek, gegarneerd met mooie, doordachte teksten. Met dank aan en groet voor zijne hoge doorgeluchtheid Lucos Bravos Primeros, die de dokter op dit spoor zette. We vervolgen met 'Quebec' van Ween, zoals gewoonlijk groots genieten van geniale muziek en absurde teksten.
Het Italiaanse Pinktronix met 'Right on Delay' is de opmaat naar het hoofdgerecht, god in een lek vogelbad wat mooi! Hoofdgerecht: Yello met: 'Pocket Universe', Yello de absolute meesters in elektronica, dada, en surrealistische auditieve landschapsschilderingen.
Na Yello, zou je misschien een punt achter de dag moeten zetten, maar sinds groepen als The Orb bestaan is dat niet meer nodig, vandaar The Orb met cd 1 van 'Adventures Beyond Ultraworld', dat dit top is, hoef ik de kenners niet te zeggen, genieten maar!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten