Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 februari 2013

Timmermans snapt eindelijk hoe je de boel pas echt goed kan belazeren

Het is bijna niet te geloven, maar toch echt waar, PvdA kleuter en nitwit de luxe Timmermans heeft door hoe je de burger belazert en tegelijk je handen in onschuld wast. Hij vraagt de burger 'mee te praten' over het mensenrechtenbeleid van Buitenlandse Zaken. Niet dat je daar echt iets mee doet, je zegt gewoon, wat volgens jou de uitkomst van 'die inspraak' is: het staande beleid, dus geld gaat voor de moraal, tenzij het niet anders kan dan economisch belang op zij te zetten voor de mensenrechten, zoals nu in Syrië (weet u nog hoe lang het duurde voordat Shell, de boel daar afsloot?). Bij commentaar na grote missers, wijs je dan simpel op de wil van het volk.

Twee vliegen in 1 klap: Timmermans geeft de burger 'inspraak' en kan daarnaast net doen, of hij niets te maken heeft met het meer dan mensonterende vluchtelingenbeleid in ons land, terwijl de Nederlandse ambassades in het buitenland rapporten opstellen (ambtsberichten Buitenlandse Zaken), waarin vaak ten onrechte wordt beweerd, dat vluchtelingen teruggestuurd kunnen worden, sterker nog op basis van deze berichten zijn mensen teruggestuurd, die na terugkomst in eigen land 'plotseling spoorloos verdwenen' of werden vermoord.......

En dan vindt het OM het gek, dat mensen zo boos worden, dat ze in hun mails, brieven, of artikelen stijlfiguren gebruiken, die men misdadig vindt, zo werd Joke Kaviaar onlangs volkomen ten onrechte vervolgd en veroordeeld wegens opruiing, een schande van formaat!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten