Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 oktober 2013

Clingendael weet 't beter, als het om schaliegas gaat, dan Shell

Oud shell topman Voser zei onlangs spijt te hebben, dat het bedrijf ooit in schaliegaswinning heeft geïnvesteerd, daar moet natuurlijk flink commentaar op geleverd worden, door halleluja gasrevolutie roepende idioten, die nog liever van de hele wereld een vergiftigde gatenkaas maken, dan echt in te zetten op duurzame energie, u weet wel van het kaliber 'kernenergie goed voor u!', zie ook mijn bericht van gisteren over Sommer van de Volkskrant.      
De VPRO, allang niet meer de progressieve omroep die het ooit was, was niet te beroerd een duit in het zakje te doen, dus had men gistermiddag (Radio1 voor 16.00 u.) Lucia van Geuns, een paardenkut van Clingendael, uitgenodigd, om het verhaal van Voser af te kammen. Volgens deze ongelofelijke tyfustrut en oliemaatschappijenlobbyist, is Shell te laat ingestapt in deze gaswinning, waardoor zij te veel moeten betalen voor concessies, waardoor kleine maatschappijen wel winsten behalen bij deze gaswinning. Niets over subsidies van de VS overheid, of de golf aan schadevergoedingen, die er aan zitten te komen, claims die bij de top van oliemaatschappijen met argusogen worden bekeken, daarnaast: alsof de vernietiging van een natuurgebied in geld is uit te drukken, jezus wat een trut!!
Het was dan ook een verhaal, om de geest van de luisteraar te masseren en klaar te maken voor toekomstige schaliegaswinning in Nederland........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten