Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 oktober 2013

Muzikaal recept tegen volksverlakkerij, door Rutte 2, in achterkamertjes en tegen kinderarbeid, ook in Gouda!

De geestversterkende geneeskrachtige recepten zijn bekend van oost naar west en van zuid naar noord, maar natuurlijk ook vice versa....... (ha! ha! ha!) Met de recepten van de dokter op weg naar een wereld waar menselijk geluk weer telt en geld maken soms een bijzaak is.

De dokter was weer geheel en al ongesteld, dit n.a.v. het belazeren van de bevolking met het VVD/PvdA achterkamertjes circus, tel daar de hysterie bij op over de vrijlating in proefverlof van Volkert van der Graaf en je hebt een gevaarlijke mix, wat betreft de stemming van de dr. Benieuwd of dit terug te horen is in dit recept:
Voorgerecht: T21(Trisomie 21) met het eerste deel van hun dubbelalbum 'Black Label', waanzinnig mooie klanken, huilende gitaren, maar alles behalve depri, een geweldig album!!! Vervolgens Frank Zappa met het kaatste deel van zijn album 'Shut Up And Play Yer Guitar', 'Return Of The Son Of Shut Up And Play Yer Guitar', zo jezus wat een getyp, maar godverdegodver wat is dit mooi!! Door de lange jams zal de dr. op Fleetwood Mac zijn gekomen, hun live album uit 1970 opgenomen tijdens de Boston Teaparty, de uitvoering met het 24 minuten durende 'Rattlesnake Shake', jezus wat is dit mooi!!! Van Mac naar Beck is niet ver en je weet 't 2013 Beck Jaar!! Hier met 'Midnite Vultures', jezus wat een band, geweldigigig!!! Dan iets geheel anders, 'Atom Smasher', een verzamelaar van het Optica label met namen als: In R Voice, Shli en Cerebellum, elektro van het hoogste niveau en daar nog net iets boven. Ja en dan weet die ouwe toverkol mij toch weer te verbazen, Slipknot met 'vol. 3 (the subliminal verses)', je kan veel zeggen over Slipknot, maar niet, dat ze niet origineel zijn, of dat ze geen goede muzikanten zijn, kortom een uiterst sterk album, luister maar!!!! Terug naar de elektronica met 1200 Micrograms en 'The Time Machine', mooi? Uitmuntend!!
Dat was het voor deze dag, tot de volgende en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten