Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 oktober 2013

Muzikaal recept voor een grote schoonmaakbeurt van de jeugdzorg en tegen zieke reality tv

Geniet mee met de sessies van blogdokter en druïde P. Pisser, deze sessies kan je simpel volgen door de muziek die de dokter aanraadt af te spelen, liefst zo hard mogelijk (met de bas op tien) en in het geheel, tenzij anders aangegeven. Laat je leiden door de dr. naar een wereld, waar echte participatie en anticipatie de toon aangeven, zonder volksverlakkers, die zich politici durven te noemen en met ondernemers, die echt maatschappelijk verantwoord moeten (!!!!!) ondernemen, met oog voor mens, dier en milieu, een wereld waar iedereen toegang heeft tot goed onderwijs, een goede gezondheidszorg en uiteraard schoon water en behuizing (met werkend sanitair).

Geheel in hippiedracht en met hoge tonen uit z'n pijporgelfiets persend, omgeven door een bepaalde sterk ruikende nevel, bezorgde de dr. het volgende recept:
Als eerste Jethro Tull met 'Benefit', vroeger vond ik dit een uiterst mager album, maar ik moet zeggen, dat de dr. me heeft laten zien, dat dit alleszins een heel behoorlijk album is, om niet te zeggen mooi! Wel de remix met mooie bonus opnames. Het volgende album snap ik niet helemaal, althans in aansluiting op Tull, wel gigantisch goed: The Residents met 'Demons Dance Alone', alternatieve elektro (lijkende) muziek, van absolute topkwaliteit!!! Vervolgens neemt Can het roer over met 'Tago Mago', een groots album uit 1971, van de toen nog ruwe psychedelische diamant Can, jezus mensen, dit is meesterlijk goed!!! Hoofdgerecht vandaag: Tuxedo Moon met 'Joeboy in Mexico', moet ik nog zeggen, dat dit extreem mooie psychedelische, magische muziek is? Nee hè? (Maar 't staat er wel!). Het eerste nagerecht: Panda Dub en zijn waanzinnig mooie mini-album 'Bamboo Roots', psychedelische reggae van goddelijke hoogte!!! Laatste nagerecht, i.p.v. koffie: nog een mini-album, het Scandinavische Cakewalk met 'Wired', ja al vaker aan bod geweest de laatste tijd, maar het is dan ook magisch mooi en uiterst geneeskrachtig!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier verder!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten