Pagina's

woensdag 2 oktober 2013

Muzikaal recept voor fatsoenlijke huren en fatsoenlijke politici, ook al moet voor dat laatste, zo ongeveer de hele 2de Kamer en het grootste deel van de lokale colleges naar huis

Met de sessies van blogdokter P. Pisser ga je de wereld anders zien, mocht je ongelukkig zijn, zal je zien dat veel van jouw ongeluk te danken is aan de volksverlakkers die ons regeren, lobbyisten van het bedrijfsleven, die maar 1 zaak werkelijk dienen, die van henzelf, macht en geld dus. De super geneeskrachtige recepten van de dokter wijzen je de weg, doe er je voordeel mee en weet je het allemaal wel, dan heb je 'gewoon' extra plezier met deze recepten.

Geheel in de war, maar wel vrolijk bezorgde de dokter mij het volgende recept:
Als eerste vandaag Justin Hines & The Dominoes met 'Jezebel', waanzinnig mooie oude school reggae, speciaal voor de vrouwelijke 'bewindslieden' van het onmenselijke afbraakkabinet Rutte 2. Split Enz neemt over, uit de tijd, dat de Nieuw-Zeelandse broers Finn nog goed waren, het het album 'Dizrythmia', meesterlijke psychedelische (glam)rock van topkwaliteit! Door toedoen van zijne hoge doorgeluchtheid Lucos Bravos Primeros kwam de dr. weer in het bezit van het album 'Shut Up And Play Yer Guitar', vandaag met de eerste twee delen: 'Shut Up 'n Play Yer Guitar' en 'Shut up 'n Play Your Guitar Some More', mooie jamsessies, wat nog te zeggen, dan waanzinnig mooi en uiterst sterk werk!!!!!! Waarom nu Ike Yard, is me niet helemaal duidelijk, maar ach, al weer zo'n uiterst sterk album: 'Nord', je weet niet wat je hoort!!! Nu het hoofdgerecht: Atoms For Peace met 'Amok', een band met de zanger van Radiohead en meesterbassist Flea van The Red Hot Chilipeppers en Rocket Juice & The Moon, onlangs te zien bij The Daily Show, gisteren afgeleverd bij de dokter en mijzelf, alweer door het genie Lucos Bravos Primeros! Jezus mensen wat is dit ongelofelijk goed!!! Om wat af te koelen: Hallucinogen met 'Twisted', uiteraard waanzinnig mooi, een lekkere energie pil! Als laatste vandaag: Serart met het gelijknamig album, uiterst geneeskrachtig, vandaar deze herhaling, die vreemd genoeg prima aansluit bij Hallucinogen, genieten peipelz.
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten