Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 oktober 2013

Muzikaal recept voor onmiddellijke terugdraaiing van de enorme huurverhoging die per 1 juli werd ingevoerd

Hier weer één van de super-geneeskrachtige recepten van blogdokter en druïde P.Pisser. Volg deze recepten zorgvuldig, zet het volume een paar tanden hoger en doe hetzelfde met de bas (wel zonder iemand tot last te zijn), geniet van de muziek en veel van de teksten. Na een aantal sessies met deze recepten, zal je zien dat de wereld er anders uit gaat zien, niet dat alles koek en ei is, integendeel, maar je zal wel leren te doorzien, wie daar verantwoordelijk voor zijn, met deze kennis kan je ook anderen de ogen openen, sluit je aan bij geestverwanten, maar pas op voor 'leiders', die ontpoppen zich te vaak als leiders, die maar één ding voor ogen hebben, macht en geld, zie het grootste deel van de politici.

Toch weer flink knorrig op politici en 'maatschappelijk verantwoorde' ondernemers, die naar de mening van onze dr. de democratie verkrachten, leverde onze blogdruïde het volgende recept af:
Amy Winehouse met 'Back To Black', inclusief prima de luxe bonus cd, prachtige rhythm & blues met een paar uitstapjes naar soul alweer echte soul muziek, niet de slappe hap uit de 70er jaren, met een enekele uitzondering) en ska, een album dat bovendien geweldig werd geproduceerd!!! De dood van deze geweldige zangeres was een groot verlies voor de muziekscene (de serieuze muziekscene wel te verstaan). Rhythm & blues? Daar lustte Willy De Ville ook wel pap van, hier met zijn album 'Crow Jane Alley', één van de vele mooie albums van deze bijzondere zanger!!  Let op het mooie eerbetoon aan Muddy Waters!! Niet geheel anders, wat betreft de stijl, is het album 'Get Up' van Ben Harper with Charlie Musselwhite, een waanzinnig mooi bluesrock album van deze slide gitarist met de krasse knar Musselwhite!!! Vervolgens als hoofdgerecht, op het eerste gezicht, niet bepaald aansluitend, maar na het beluisteren van de eerste 15 nummers...... The Clash met 'Sandinista!', het hele album! Dat is wel op z'n plek in deze tijd en lees meteen The Armagideon Times even, heel verhelderend! Tot slot het album: 'The Light User' van The Fall, één van de geweldige albums van Mark E. Smith en zijn band, ook hier: let op de teksten en doe er je voordeel mee!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten