Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 oktober 2013

Muzikaal recept voor vervolging van de schuldigen, die de crisis veroorzaakten, inclusief politici en partijen die dit faciliteerden en de hoop dat Schippers en haar naasten aan de bedelstaf raken, met een bijzonder moeilijke toegang tot zorg!

Een nieuw recept van blogdokter en muziekdruïde P. Pisser, uiterst geneeskrachtige recepten, waarmee je je brein kan verruimen en wel in een mate, dat de schellen je van de ogen vallen, het masker dat zorgvuldig vanaf je geboorte wordt gecreëerd, waarmee men gehoorzame en uiterst volgzame burgers tracht te scheppen. De gebeurtenissen van de afgelopen 5 jaar hebben er gelukkig voor gezorgd, dat bij velen die 'schellen' allang van hun hoofd zijn gedonderd, helaas meestal als gevolg van de ellende waar de financiële wereld en de diverse regeringen die burgers in hebben gestort...... Met de recepten van de dr. kan je de wereld makkelijker doorzien, gelijkgestemden zoeken en zo je persoonlijk geluk en dat van anderen bewerkstelligen, bovendien heb je veel plezier met deze recepten.

De dokter zag er wat warrig uit vandaag en uit zijn pijporgelfiets klonken vreemde experimentele klanken, gelukkig was hij wel goed gestemd, toen hij het volgende recept overhandigde:
Voorgerecht op deze schitterende, maar enigszins koude dag: Stephan Wittwer met 'World Of Strings', experimentele gitaarmuziek opgenomen in Susan Wyss Gallery Zurich, prachtig en jezus wat een gitarist!!! Gitaar en experimenten? Fred Frith met 'The Top Of His Head', niet alleen experimenteel, maar ook mooie geluidslandschappen, genieten piepelz!!! Nog zo een: Bucket Head en 'Day Of The Robot', gitaargod Buckethead zoals gewoonlijk deels op het psychedelisch experimentele pad, prachtig!!! Aan deze reeks mag Nicky Skopelitis niet ontbreken, zijn album 'Ekstasis' is van ongewone schoonheid, genieten mensen. De trouwe sessievolgers hebben al geconstateerd, dat de vorige drie artiesten vaak gebruik maken van basgod Bill Laswell, vandaar het album 'Silent Recoil' 'dub system one', een van de waanzinnig mooie innovatieve albums van deze meester op de bas, muziek innovator en topproducer. Om weer een beetje op aarde terug te keren, tot slot het legendarische album 'Rhyhm and Stealth', van de al even legendarische Leftfield, uiterst krachtige, psychedelische trancejunglrehopperdepop, een ware klassieker!!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten