Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 9 maart 2014

Kamp: tanker met besmette olie kan niet geweigerd worden.......

VVD Obersturmbannführer Kamp liet gisteren weten, dat de tanker met olie, die van het Gazprom platform komt, waar Greenpeace actie voerde, niet geweigerd kan worden........ Kamp bedoelde dat hij dat wel kan, maar niet wil, vooral geen ruzie met Rusland over olie of gas, bovendien hebben fossiele brandstoffen, als het aan de VVD en de andere grote politieke partijen ligt, net als sport, niets met politiek of milieu te maken, hoe verzin je het?!! Dat het arctisch gebied groot gevaar loopt door olie en gasboringen, zal Kamp aan z'n reet roesten en dat Nederland straks door de opwarming van de aarde onderloopt, kan hem ook al niet schelen, wie dan leeft, die dan zorgt! En ach zijn familie zit er warmpjes bij, dus die vinden t.z.t. wel een droge plek in Duitsland...... Bovendien heeft hufter Kamp een tyfushekel aan Greenpeace, dus dat komt mooi uit, de Greenpeace medewerkers die ontvoerd waren en gegijzeld werden door de Russische overheid, nog even een lekkere trap na geven!!! Het belang van Shell speelt natuurlijk ook mee, die boort samen met Gazprom in het arctisch gebied, Shell, waarvan het koningshuis grootaandeelhouder is, is heilig voor de VVD....

Daarnaast als je olie en gas gaat weigeren uit Rusland, kan je met goed fatsoen geen olie of gas meer importeren, uit bijvoorbeeld het zwaar mensenrechtenschendende Saoedi-Arabie, of de Arabische Emiraten.......... Natuurlijk kan je die olie wel weigeren, maar zoals gezegd dat wil volksverlakker Kamp niet, dat zou hij nog niet willen, als die olie voor 10% was vermengd met bloed van gemartelde of vermoorde mensen! 

Excuus, dit bericht werd afgelopen vrijdag al gepubliceerd, maar is vreemd genoeg teruggezet naar concept, dit ligt ongetwijfeld aan mijzelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten