Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 maart 2014

Samsom: de strafbaarstelling van illegaliteit is eigenlijk geen strafbaarstelling.......... ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren verklaarde PvdA hufter Martijn van Dam geen behoefte te hebben de afspraken over strafbaarstelling illegaliteit, open te breken, dit nadat VVD superlangstudeerder Zijlstra in een interview stelde, dat er met de VVD te spreken was over de strafbaarstelling van illegaliteit, als de PvdA weer even fiks wou inleveren. Met andere woorden: van Dam vindt die strafbaarstelling geen punt.

Dit vroeg natuurlijk om een extra reactie van de grote PvdA volksverlakker Samsom, zeker met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur en een groot deel van de PvdA achterban die tegen deze strafbaarstelling is. Daarom zei Samsom gistermiddag, op z'n tegenwoordig gebruikelijke driftige toontje (waarvan hij verwacht, dat dit indruk zal maken ha! ha! ha!), dat door de toestemming van de PvdA van de strafbaarstelling van illegaliteit, diverse individuen een verblijfsvergunning kregen, bovendien werden daardoor 650 kinderen gelegaliseerd.......... Alsof het normaal is, dat hij met Rutte onderhandelde over punten, waar het leven van zogenaamde illegalen onderwerp van onderhandeling waren. Samsom had van meet af aan moeten stellen, dat hier niet over onderhandeld wordt, dat er alleen overleg met de PvdA mogelijk was, als er een echt humaan vreemdelingenbeleid zou worden opgetuigd. Nu stellen dat kiezen voor strafbaarstelling eigenlijk heel humaan was, is een staaltje onbeschofte volksverlakkerij, dat maar weinigen kunnen verbeteren.......

Samsom stelde verder, dat die hele strafbaarstelling eigenlijk niets voorstelt, zo zullen er geen boetes worden opgelegd, of arrestaties worden verricht........ Nee, sterker nog, volgens Samsom is er nu al sprake van minder aanhoudingen en gevangenzettingen......... ha! ha! ha! ha! ha!
Voor welke strafbaarstelling heeft Samsom dan z'n handtekening gezet? Voor het gebruik van dit woord, in combinatie met illegaliteit? ha! ha! ha! ha! Hé, als dat zo is, mag ik wel oppassen!

Laat u niet foppen door deze aartsleugenaar en stem vooral niet op de PvdA, als u voor een humaan toelatingsbeleid bent, want u weet 't: wat de PvdA zegt en u belooft, is iets heel anders, dan het in werkelijkheid doet, behalve als het onbeschofte, onmenselijke beloften zijn aan een regeringspartner, dan zijn de gedane beloften heilig!!!

Toevoeging: (mijn excuus) vergeet ik nog te melden, dat Samsom durfde te zeggen, dat hulp aan illegalen niet strafbaar zal worden, als het aan de PvdA ligt, weet de lul nog wel waar hij en de PvdA voor getekend hebben???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten