Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 april 2014

Mei Li Vos, maakt zich hypocriet druk over aanpak ZZP'ers, door de belastingdienst.......

Vanmiddag na 14.00 u. op Radio1, PvdA volksverlakker Mei Li Vos, die zich duidelijk niet op haar gemak voelde, toen ze haar verontwaardiging uitsprak over de aanpak door de belastingdienst van 'schijn ZZP'ers'. Vos schrok danig, van een praktijkvoorbeeld, nadat ze de nadruk legde op gedwongen 'ZZP-schap' (dus doorwerken als ZZP'er in een baan, daar anders ontslag volgt), in het voorbeeld sprak een vrouw, die terminale zorg biedt en daar bewust een bureau voor op had gezet, maar nu als schijn ZZP'er wordt gezien. Al hikkend gaf Vos toe, dat ze natuurlijk achter het bezwaar van die vrouw staat..... Hierna begon ze weer, waar het eigelijk om draait: de gedwongen ZZP'ers. 'Wij, ik en de PvdA willen dat schijn ZZP'ers gewoon een baan krijgen, Asscher geeft daar gehoor aan' en 'Asscher heeft daar al op ingezet', volgens Vos....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja dat merken we Vos, dit probleem speelt al een paar jaar, maar er verandert geen bliksem!

Vos durfde Sensire aan te halen, althans ze noemde de Achterhoek en een thuiszorgorganisatie, waar Asscher heeft gezorgd, dat de medewerkers niet via constructies, gedwongen ZZP'er moeten worden.... Helaas voor Vos, maar daar is wel degelijk sprake van een kromme constructie*, die op hetzelfde neerkomt, zo ongeveer voor al dit soort organisaties geldt, dat ze dit soort constructies gebruiken..........

De grootste PvdA volksverlakker, Samsom had al bij de besprekingen voor het huidige afbraakkabinet, dit onmiddellijk aanpakken van uitbuiting (want daar komt het op neer), als grote voorwaarde neer moeten zetten, hetzelfde geldt voort PvdA slaapbol Asscher.

Dit alles terwijl de PvdA één van de hoofdverantwoordelijken is, die er voor hebben gezorgd, dat thuiszorgorganisaties hun medewerkers nog meer gingen en gaan uitbuiten, vanwege de belachelijke bezuinigingen en het toestaan, dat de top van die organisaties, zich helemaal scheel mag verdienen!!!!

*Zie: 'Asscher houdt Sensire in de gaten en rare constructies? Niet zeuren!'
Wat betreft de aanpak door de belastingdienst:  'ZZP'ers dubbel gepakt door de belastingdienst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten