Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 april 2014

Muzikaal recept voor wetten, die het strafrechtelijk vervolgen van Nederlandse ondernemers mogelijk maken. Ondernemers die gebruik maken van zwakke ontwikkelingslanden en er zelfs niet voor terugdeinzen, kinderarbeid in te zetten, om hun giga winsten binnen te harken!

Hier weer één van de uiterst geneeskrachtige muzikale recepten van blogdokter P. Pisser. Middels deze recepten probeert onze dr. zoveel mogelijk mensen de weg naar een verruimd bewustzijn te wijzen en daarmee meer kritische krachten te winnen, voor een wereld waar geluk ver bovenaan staat, natuurlijk onmiddellijk opgevolgd door volksgezondheid, scholing (uiteraard zonder de indoctrinatie met kwaadaardige religiesprookjes) en eindelijk zorg voor het milieu en daarmee voor de lucht- en waterkwaliteit, een wereld waar dieren niet meer worden gegeten door mensen, kortom een humane wereld! Een wereld waar westerse ondernemers niet langer de bevolking mogen uitbuiten in ontwikkelingslanden!

Als eerste deze vandaagdag, of als jij het op een andere dag leest, jouw vandaagdag (wat jij wilt, het is jouw vandaagdag!): Behind The Sofa en 'Seedy', mooie, soms iets te zoete folkrock, alleszins lekker om bij tot rust te komen, of wakker te worden, zie maar! Tweede ingrediënt: Jamiroquai en 'Synkronized', mooie spacefunkrock, al heb ik ook bij deze band moeite met te zoete nummers, snap het niet helemaal, deze uitstekende muzikanten hebben die uitgekauwde clichés toch niet nodig?! Maar er staan gelukkig meer sterke nummers op, dus minstens drie uitroeptekens! Nee AP, dat is er één, oké: !!! Afrika Bambaata and Family nemen over met 'The Light', de nummers 2 tot en met 5 vind ik (AP) wat minder, maar de rest is van topkwaliteit, ach oordeel zelf maar!!! Door met Audio Active (je moet zelf de nummers aanklikken, je ziet alvast 3 nummers van dit album, verder zelf zoeken) en 'Tokyo Space Cowboys', een machtig mooi Japans psychedelisch reggae album, met nummer 4, 'Free The Marijuana' (met Bim Sherman) voor alle blowers en het VVD drugsmaffia lobbystel Opstelten en Teeven, die met hun strakke beleid de drugsmaffia in de kaart spelen, deze maffia overspoelt sinds het verkoopverbod aan buitenlanders de Nederlandse straten in de 'grensstreek' met gevaarlijke harddrugs, grensgebied waar intussen de grote steden in het westen ook al toebehoren, amfetamine, XTC, heroïne en andere troep is nu simpel op straat te verkrijgen.............. Tijd voor Lee 'Scratch' Perry met het tweede deel van zijn trilogie 'Arkology' (met de vorige link kom je op een YouTube pagina, waar jezelf het e.e.a. moet aanklikken, met een beetje zoeken, moet je bijna alle drie de delen kunnen vinden). Werk van deze geweldige artiest, producer, nou zeg maar geluidstovenaar, o.a. werk wat hij voor andere reggae artiesten mixte en nog eens mixte, geniet van diverse interpretaties van het werk van Mikey Dread, Jah Lion, Junior Marvin e.a. Perry werkt nog steeds en treedt nog steeds op, zijn optredens zijn nog steeds geweldig, genieten piepelzzz!!!! Tot slot (het laatste ingrediënt ha! ha! ha!) een man, die ook al op Arkolgy is te horen: Max Romeo (& The Upsetters) met 'War Ina Babylon' (een beetje zoeken en.....), geproduceerd door Lee Perry, dit is één van de grootste reggae albums ooit!!!
Veel plezier!

BRAPRAGGADIEBRAPSIEDREAD!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten