Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 april 2014

Turkije: waar blijven Nederland en de EU nu met commentaar op de corrupte en mensenrechtenschendende dictator Erdogan en zijn AK partij?

Erdogan zei na zijn overwinning bij de verkiezingen in Turkije, van afgelopen zondag, dat daarmee de tegenstanders van Turkije een harde slag is toegebracht. Tegenstanders van Turkije ben je al, als je tegen Erdogan bent, Erdogan verklaarde zijn tegenstanders nog harder aan te zullen pakken en dat de tegenstanders maar op moeten rotten....... De misdadige hufter durfde zelfs te spreken van een overwinning voor de 'democratie......' U weet wel, een democratie die bepaald wordt door Erdogan, dus geen onafhankelijke journalistiek, het sluiten van kritische media-organen en een steeds verder oprukkende fundamentalistische religieuze breidel.

Erdogan's overwinning werd zondagavond na 18.00 u. al een beetje 'gevierd' door Margje Fikse van de EO, niet echt gevierd natuurlijk, toen Turkije nog goede vriendschapsbanden onderhield met Israël, was de EO een stuk lovender over Turkije. Fikse sprak met een Nederlands sprekende vrouw in Turkije, die stelde dat de Turkse media op de hand van Erdogan en zijn antidemocratische AK partij zijn....... Ja kunst! Erdogan heeft zo ongeveer elke kritische journalist opgesloten en kranten laten sluiten, door ze torenhoge boetes op te leggen, die door deze kranten nooit betaald kunnen worden, waar je nog het eerdere verbod op Twitter en nu weer de verboden op Facebook en YouTube bij op kan tellen, enz. enz.
Werkelijk ongelofelijk, de disfunctionerende PvdA minister van Buitenlandse Zaken, Timmermans houdt z'n mond en zelfs de Nederlandse media hoor je amper met kritiek. Ook de EU houdt de lippen weer stijf op elkaar............
Gelukkig besteedt men in België wel veel aandacht aan deze overwinning, met kritiek wel te verstaan.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten