Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 april 2014

Ton Kas en veilig thuiskomen heb je zelf in de hand.......

De invaller voor de columns van Goede Morgen NL (radio, het programma bestaat intussen jammer genoeg niet meer), Ton Kas*, heeft spotjes voor Veilig Verkeer Nederland (VVN) ingesproken, deze spotjes worden momenteel op Radio1 uitgezonden. De man heeft een intrigerende stem, dat zeker en natuurlijk moet er ook bij hem brood op de plank komen. In de nieuwe spotjes, zijn de uiterst domme 2 maximum snelheden, 30 en 50 km/u. in de bebouwde kom verdwenen, er wordt alleen over die snelheid, zonder getallen gesproken. Weet niet, of dit te danken is aan Kas, maar dat maakt het niet minder belachelijk, er kan maar één relatief veilige maximum snelheid zijn, binnen de bebouwde kom: 30km/u.!!!! 'Daar kan je veilig mee thuiskomen', maar zelfs met die snelheid kan je iemand, 'wat minder veilig', ongelukkig of dood rijden........

Hoe lang zal het nog duren, voordat VVN alle banden met de auto-industrie en de politiek heeft verbroken en ronduit zal pleiten, voor die ene maximumsnelheid van 30km/u.? 

En Ton Kas? Die moet als de sodemieter een plek op tv krijgen, waar hij al zijn kritiek mag spuien, dat doet hij geniaal! (dan hoeft hij zich niet meer te verkopen voor dit soort lullige spotjes).

*Die dat eigenlijk de hele duur van dit programma op Radio1 had moeten doen, columns inspreken, bijvoorbeeld op de plek van suffe praatjesmaker, uiterst irritante lul en nep-sportjournalist Smeets!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten