Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 februari 2015

Teeven drukt de bezuiniging op de sociale advocatuur er gewoon door met een maatregel van bestuur..........

De zwaar wanpresterende staatssecretaris van Veiligheid (ha! ha!) en Justitie (ook al zo'n aanfluiting), de Amsterdamse VVD boerenlul en drugsmaffialobbyist Teeven, heeft de klassenmaatschappij zoals we die kenden in de 19de eeuw, weer een stuk dichterbij gebracht. Hij kreeg onvoldoende steun voor zijn bezuiniging op de sociale advocatuur en daarom drukt hij deze bezuiniging er 'gewoon' door met een maatregel van bestuur. Logisch dat hij dit doet, aangezien het beleid van Rutte 2 zo ongelofelijk asociaal en inhumaan is, dat hij de weg naar de rechter wil afsnijden voor de mensen die het hardst worden getroffen door dit beleid, de onderlaag...... Veronderstel dat deze mensen de rechter zoeken, om het zware onrecht dat hen wordt aangedaan met dit inhumane, ijskoude beleid, te toetsen, dat is natuurlijk niet de bedoeling!!!

Niet alleen de advocaten zullen voor deze vorm van advocatuur veel minder ontvangen dan voorheen (een aantal advocaten en kantoren van advocaten hebben al aangegeven, zich niet meer in te zetten voor deze vorm van advocatuur), maar er worden zelfs eigen bijdragen gevraagd tot 400 euro per zaak!!!!  In de Kots Nieuwsshow van afgelopen zaterdag vertelde advocaat Hein Vogel over deze kwestie en hij stelde dat vooral de mensen die al in de verdrukking zitten, vaak meer dan 1 zaak moeten aanspannen, dit arme  deel van de bevolking kan de kosten voor 1 zaak al niet opbrengen, laat staan voor 2 of meer...... Opperploert Teeven voert de maatregel in delen in, zo voorkomt deze hufter, die je zelfs 'misdadige' oplichter zou kunnen noemen, dat hij op z'n vieze kloten krijgt van de EU!!!!

De PvdA en SGP zijn akkoord gegaan met deze uiterst asociale schoften bezuiniging, denkt u daaraan als u gaat stemmen op 18 maart a.s. en laat u nooit weer ompraten door smerige oplichters als Samsom, die voor verkiezingen een beroep op u doen. Wat Samsom vandaag op papier (of voor de microfoon) aan u belooft, schuift hij, als dat hem en z'n klotepartij beter uitkomt, desnoods dezelfde dag nog het grote archief in......... (voor de leken: het grote archief is de vuilnisbak).

Zie ook: 'Teeven en Opstelten zetten met de bezuinigen op rechtshulp, de consumenten uit de grote onderlaag nog verder op achterstand...... Leve de klassenjustitie!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten