Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 3 mei 2015

Jan Anthonie Bruijn (VVD 1ste Kamer), vindt Alders de juist man voor de gaswinning ellende in Groningen.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In het Politieke Panel van BNR vrijdagmorgen, de 'nieuwoplichter' Jan Anthonie Bruijn, Eerste Kamer lid voor de VVD. Deze enorme drollenpoetser vond PvdA grofgraaier en grootlobbyist van de energiesector, Alders*, wel de aangewezen man, om zich met de aardgasbevingsschade in Groningen bezig te houden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, daar waren we, gezien jouw lidmaatschap van de corrupte boevenpartij VVD, al helemaal niet bang voor hoor Bruijn. Uiteraard is de ondernemerslobby partij VVD blij met deze PvdA figuur, die 6 (!!!) bijbanen in de energiesector heeft, waarvan één n.b. als voorzitter van de overkoepelende organisatie van deze sector. Bruijn lulde nog een eind in de ruimte, over de ervaring van Alders met Groningers, als commissaris van de koningin en bla bla bla..... Uiteraard is het belangrijkst voor de VVD, dat Alders grootlobbyist is, hij heeft z'n strepen tenslotte al verdiend met de 'Tafel van Schiphol' (of 'Alderstafel'), waar hij vooral het belang van Schiphol heeft behartigd. Alders bemoeide zich ook met de megastallen en kwam na onderzoek tot de conclusie, dat deze stallen best kunnen, met een garantie voor het welzijn van de arme dieren, die daar gestapeld worden...... Kijk dan maakt 't niet uit, dat hij van de PvdA is, een groot deel van de PvdA politici kan trouwens zonder problemen overstappen naar de VVD!!!

Oh ja, nog een leuke, Bruijn durfde het CBS bericht, dat de Nederlandse economie in 2012 groter was dan gedacht, net zo hard, als zijn partijcollega, onderknuppel Harbers te herhalen**: Ook hij noemde dit het teken, dat het VVD en PvdA beleid heeft gewerkt........ ha! ha! ha! ha! ha! Alsof de grootte van de economie ook maar iets met de staat van die economie heeft te maken!!! Terwijl die groei te danken was aan Nederland belastingparadijs, grote firma's met een 'brievenbus' in Nederland, om zo de belastingen in eigen land te kunnen ontduiken!!! Vuile schoft!!!

*   Zie: 'Hans Alders (PvdA) moet schade Groningse aardgasbevingen in goede banen leiden..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!.........'

** Zie: 'Harbers: 'de CBS cijfers geven aan dat het beter gaat met de economie........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over Alders, de aardgasbevingen en/of Schiphol, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten