Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 8 mei 2011

Dierenmishandeling van nertsen

Wim Verhagen, de voorzitter van de Nederlandse Nertshouders, en een deel van zijn achterban waren vrijdag aanwezig bij Pauw&Witteman. Deze vieze lul (er is toch nog een openbare griezel die Verhagen heet?), hanteert het argument, dat er een wet is op het dierenwelzijn, dus wat wij flikken is in orde. Beesten die een jachtgebied hebben van enkele vierkante kilometers in een hok houden, om ze na een 'volwaardig leven' te vergassen voor hun pels, wat een stelletje engnekken! Verhagen gaat verder: "wij werken met de regering samen, om het dierenwelzijn nog verder te verhogen. Dat kennen we ja, vooral het CDA staat vierkant achter deze manier van dierenmishandeling, god heeft ze persoonlijk vertelt, dat deze vorm van dierenmishandeling gerechtvaardigd is.
Het CDA heeft er verder voor gezorgd, dat deze diermishandelende sector de laatste 5 jaar met 50%is gestegen. Dat kenmerkt nog een keer wat een tuig de nertsenfokkers zijn, ieder nadenkend mens weet, dat deze vorm van 'industrie' ten dode is opgeschreven. Natuurlijk wordt dit geteisem dan schadeloosgesteld met belastinggeld. Wedden dat meer dan 70% van de nertsenhouders CDA stemt?
Pauw&Witteman werden wel erg vrolijk over de gore onderwerp, het lachen was niet van de lucht.
Ze zouden het nertsenhoudend geteisem vijf jaar in hokken moeten opsluiten, die een in verhouding staande grootte hebben als de hokken van 'hun' nertsen, eens zien wat ze daarna over hun eerdere argumenten met betrekking tot diervriendelijkheid te zeggen hebben.

Dit alles belooft nog wat voor de 'dierenpolitie', hoe gaan ze het zo inkleden, dat niet elke dag tientallen burgers bellen met aangifte van nertsenmishandeling?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten