Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 31 mei 2011

Schippers wil meer geld voor sportevenementen

De VVD huppeltrut Schippers, wil meer geld uitgeven aan sportevenementen, die vaak tegen een 'schappelijke vergoeding' door goede vrinden worden georganiseerd. Zij vindt sportevenementen belangrijk om de jeugd kennis te laten maken met sport en voor het VVD stokpaardje 'Hollandbranding' (branding in de Engelse zin van het woord). Het nut van reclame (promotie) maken voor steden en landen is volgens onderzoek zeer twijfelachtig, maar de politiek dondert daar miljoenen belastinggeld in (en dan heb ik het nog niet eens over de miljoenen, die in het voetbal worden gestoken).
Dan de jeugd: eerst is de gymnastiek de sluitpost voor de meeste scholen geworden, zelfs zwemonderwijs in ons waterrijke land, wordt vaak al niet meer gegeven. Voor veel stadsjeugd is een sportterrein onbereikbaar geworden, de grond is teveel waard, dus daar plempt men liever kantoren en een enkel huis op neer.

Valse argumenten gebruiken om belastinggeld te verkwisten en ondertussen de zwaksten helemaal uitkleden, godgloeiendegodverdomme!

Wat betreft promotiekosten zie mijn bericht over de VVD belastinggeldverslinder Huffnagel :
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/04/huffnagel-schiet-zijn-80ste-bok-dit.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten