Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 16 mei 2011

P&W met 'arbeid adelt' Kamp en Huffnagel die nu ook 'songfestival kenner' is

De hinnikende VVD sjoemelaar 'media'- en weggeef wethouder in Den Haag, Huffnagel, was afgelopen donderdag 'te bewonderen' bij Pauw&Witteman. Daar werd hij aangekondigd als 'songfestival kenner', precies de lul heeft totaal geen kennis van ook maar iets, dat van belang is (tenzij je volksverlakkerij, radiootje spelen en spelen met belastinggeld, daartoe rekent).
Ook aanwezig de rechtse knuppellul Kamp, die weer lekker op een eenzijdige manier uit zijn 'arbeid adelt' vaatje te tappen. Natuurlijk weer de aardbeientelers, en de Nederlandse werklozen die 'te lui' zijn om dat werk te doen. Niets over de betaling, en de arbeidsvoorwaarden, die door heel veel werkgevers bijna letterlijk met een 'korrel zout' worden afgedaan.Vanmorgen was Kamp te horen op de radio over het aantal zaken dat de arbeidsinspectie heeft gedaan vorig jaar, dat waren er 30.000, 10.000 controles op de uitbetaling en 20.000 op de veiligheidsregelgeving. Dat vindt Kamp voor de 'bühne' natuurlijk veel, maar in werkelijkheid betekend dat een kans op controle, van ééns in de ongeveer 100 jaar. De arbeidsinspectie is de laatste 10 jaar flink uitgekleed, net als het aantal regels, dat weet Kamp maar al te goed. Intussen is de roep om nog minder regels niet van de lucht en als dat leidt tot minder regels, betekend dat nog meer werk voor de arbeidsinspectie (daartegenover wil Kamp het liefst het minimumloon afschaffen, dan heb je daar de arbeidsinspectie niet meer voor nodig).
Ook aanwezig Dominique van der Heyde, die een propaganda filmpje over Maxima de pampa prinses maakte. Op de vraag of dat filmpje ook is gemaakt om de uitlating van Maxima over de Nederlandse identiteit recht te zetten (er werd dus niet gevraagd: is het filmpje om eens te laten zien met wat voor gore zaken Maxima en W.A., in haar kielzog, zich schuldig maken?). Als door een horzel gestoken veert Huffnagel uit zijn stoel: "daar is toch niets mis mee?" (met die identiteit)........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten